Aktorja rrëfehet se e la serialin për shkak të skenave të shumta të seksit

Aktorja rrëfehet se e la serialin për shkak të skenave të shumta të seksit

Aktorja Ruth Wilson ka folur në lidhje me lënien e çështjes mes ankesave për një mjedis pune toksike dhe shumë skena seksi.

Ruth, 38, e cila luan në dramën fantastike BBC1 His Dark Materials, tha se ajo u largua pas katër serive të dramës televizive sepse “nuk ndihej e sigurt”.

Ajo thotë se u largua në 2018 pas një përplasjeje me drejtuesen Sarah Treem në lidhje me skenat nudo të karakterit të saj dhe ato që ajo thotë se janë komentet “e papërshtatshme” të Treem në lidhje me pamjen e saj.

Ylli i Luterit, tha: “Ishte para #MeToo dhe para Harvey Weinstein – dhe megjithatë instiktet e mia ishin shumë të qarta dhe të forta për atë që ndjeja se ishte e gabuar, për atë që po ndodhte dhe atë që unë nuk e bëra” nuk ndihen të sigurt për këtë”.

Ajo i tha revistës Stylist: “Dhe unë supozoj që është e rëndësishme të thuash është se unë fola. Unë kam një zë. Unë u ngrita për veten time”.

Një person i brendshëm i produksionit i tha Hollywood Reporter: “Përsëri dhe përsëri, unë isha dëshmitare e Sarah Treem që përpiqej të i bënte aktorët të zhvisheshin edhe nëse ishte të papërshtashme ose nuk ishin të detyruar nga kontrata. Ambienti ishte shumë toksik ”./Insajderi.com

Mirror