Neritan Liçaj është një ndër aktorët më të dashur për publikun shqiptar. Këtë të shtunë ai ka qenë i ftuar në Pop Culture, ku në një intervistë me Kildën ka rrëfyer se cfarë" />

Aktroi shqiptar: “Le e rrit n’Tironë, jam akoma në shtëpi me qera!”

Aktroi shqiptar: “Le e rrit n’Tironë, jam akoma në shtëpi me qera!”

Neritan Liçaj është një ndër aktorët më të dashur për publikun shqiptar. Këtë të shtunë ai ka qenë i ftuar në Pop Culture, ku në një intervistë me Kildën ka rrëfyer se cfarë po ndodh me Teatrin Kombëtar, si dhe disa detaje nga jeta e tij.

Pak javë më parë në “Një ditë me Dojnën” Visjan Ukcenaj është shprehur se “Aktorët nuk paguhen” nisur nga kjo frazë, Neritani Liçaj ka treguar se është mëse e vërtetë. Madje ai vetë pavarësisht se është lindur dhe rritur në Tiranë, vazhdon të jetë edhe sot në një shtëpi me qera.

“Po e vërtetë, unë jam ende me qera. Le e rri n’Tiron dhe jam me qera.”- është shprehur aktori.