Alban Ramosaj publikon bashkëpunimin me Kleo Nikin

Alban Ramosaj publikon bashkëpunimin me Kleo Nikin

Alban Ramosaj minuta më parë ka publikuar këngën e re në bashkëpunim me Kleo Nikin.

Kënga e titulluar ‘Unity’ është kompletuar edhe nga ana vizuale, dhe përmban në vete skena mjaft erotike.

Dyshja kanë interpretuar në gjuhën angleze në këtë projekt.