“A star is born” ka arritur të bëhet albumi më i shitur në SHBA.

Albumi më i shitur në SHBA është ‘A star is born’,

Albumi më i shitur në SHBA është ‘A star is born’,

“A star is born” ka arritur të bëhet albumi më i shitur në SHBA.
“A star is born” në krye të klasifikimit është radhitur si një ndër albumet më të shitura në SHBA, transmeton lajmi.net. Lady Gaga arriti të bëhet emri më i komentuar kur mori pjesë në film bashkë me Bradley Cooper dhe zëri i saj mori po ashtu vëmendjen.

Albumi i dyshes doli të jetë i pari dhe më i shituri në SHBA andaj qëllimi i të dy artisrtëve konsiderohet të jetë arritur.

Për dyshen ishte diskutuar madje se në mos janë në lidhje pasi ishin shumë të afërt me njëri-tjetrin po këtë e mohoi Gaga nëpërmjet postimit të një fotografie në Instagram aty ku tregoi se Cooperin e ka vetëm mik të mirë.