Angelina Jolie dhe Brad Pitt drejtë ribashkimit

Angelina Jolie dhe Brad Pitt drejtë ribashkimit

Që kur u ndanë në vitin 2017, Angelina Jolie dhe Brad Pitt kanë pasur tensione mes vete, shkruan lajmi.net.

E tani siç bëjnë të ditur mediat e huaja duket se gjithçka po shkon në suazat e normales pasi Jolie ka kontaktuar me Pitt dhe i ka ofruar atij mundësinë për t’u kujdesur për fëmijët, duke bërë kështu një hap të madh për ish-çiftin dhe fëmijët e tyre.

Angelina dhe Brad kanë 6 fëmijë së bashku, Maddox, 17 vjeç, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13, dhe binjakët Vivienne dhe Knox, 10 vjeç.