Çfarë i ndodhi Ardian Bujupit?- Publikon foto me kokën e gjakosur

Çfarë i ndodhi Ardian Bujupit?- Publikon foto me kokën e gjakosur

Këngëtari i njohur Ardian Bujupi në një postim të tij në Instagram është shfaqur me kokë të gjakosur.

Sa i përket lëndimit këngëtari nuk ka njoftuar publikun për shkaqet por vetëm e ka postuar pa ndonjë mbishkrim.

Nuk i dihen se si dhe çfarë ka ndodhur me këngëtarin, vetëm mbetët të tregohet arsyeja e këtij gjesti nga ana e tij.