Rekordet Botërore të Guinness javën e kaluar njoftuan se vlerësimi më i ri për këngëtaren Ariana Grande është "debutimi i shumicës së këngëve” me pesë nga këngët e" />

Ariana Grande për herë të 20-të then Rekordet Botërore Guinness

Ariana Grande për herë të 20-të then Rekordet Botërore Guinness

Rekordet Botërore të Guinness javën e kaluar njoftuan se vlerësimi më i ri për këngëtaren Ariana Grande është “debutimi i shumicës së këngëve” me pesë nga këngët e saj në krye të top listave.

“Ajo që e bën arritjen e saj rekord të fundit kaq të jashtëzakonshme është që Grande aktualisht është e vetmja artiste që e ka arritur këtë në histori,” shkruan Rekordet Botërore Guinness në faqen e tyre më 2 shkurt.

“Triumfet e saj vijnë pas hapave mbresëlënës që ajo ka bërë në botën e show bizit”.

Disa nga titujt e tjerë të rëndësishëm të Rekordeve Botërore të Guinness të Grande përfshijnë:

Pjesa më e transmetuar në Spotify brenda një jave

Shumica e ndjekësve në Spotify

Kënga e parë solo e cila zë tre pozicionet kryesore njëkohësisht në tabelën e vetme në SHBA

Më së shumti 40 hyrje të njëkohshme në top chart në SHBA nga një artiste femër

Pjesa më e transmetuar në Spotify brenda një jave

Shumica e abonentëve për një muzikant në YouTube

Albumi më i transmetuar pop në një javë (SHBA)

Shumica e nominimeve të MTV VMA për Bashkëpunimin më të mirë.

Pjesa më e transmetuar në një javë nga një artiste femër në listat e Billboard

Kënga më e dëgjuar mujore në Spotify për një femër

Albumi i gjashtë dhe më i fundit i Grande, “Positions”, u publikua në 30 Tetor 2020. “Positions” doli në vendin e parë në Billboard Hot 100 deri më 7 Nëntor të vitit të kaluar.

Debutimet e tjera nr. 1 të ikonës pop në tabelën e 100 single në SHBA Hot përfshijnë: “Thank you, next”, “7 rings”, “Stuck ëith U” (me Justin Bieber) dhe “Rain on Me” (Lady Gaga me Grande)