Arjola rrëfen sërish: Donin të m’i ndanin fëmijët

Arjola rrëfen sërish: Donin të m’i ndanin fëmijët

Brenda shtëpisë më të madhe në Shqipëri, “Big Brother Albania VIP”, të gjithë banorët VIP po rrëfejnë pjesë sentimentale të jetës së tyre që nuk janë dëgjuar më parë.

Këtë e kanë bërë Sabiani, Fifi, Semi tashmë edhe aktorja, Arjola Demiri.

Ajo rrëfeu banorëve se sa shumë vështirësi kishte hasur gjatë divorcit të saj, dhe se si e kishte kaluar sfidën për kujdestarinë e fëmijëve.

“Kam 3 vite që jam në gjyq, donin të m’i ndanin fëmijët. I thashë ose me mua ose me atë, fëmijët nuk pranoj t’i ndaj”, tha ajo.

Arjola ka treguar më parë se, vajza e madhe ishte nën kujdestarinë e babait, ndërsa dy fëmijët e tjerë ishin nën kujdestarinë e saj.

Ajo rrëfeu situatën që e konsideron si më të vështirën në jetë, ku vendosi që ta fitojë përsëri kujdestarinë e vajzës së madhe dhe ta marrë pranë vetes.

Arjola me tutje tha se ajo nuk ka asnjë komunikim me babain e fëmijëve. /Insajderi.com