Arsyeja pse këto dy vajza të vogla sapo shohin vëllain e tyre qajnë do t’ju habisë

Arsyeja pse këto dy vajza të vogla sapo shohin vëllain e tyre qajnë do t’ju habisë

Këto dy motrat janë duke qarë për vëllanë i cili po rritet shpejtë dhe nuk do të jetë më i lezetshëm.

Kur nëna i pyet se çfarë po ndodh, motra e madhe thotë “ai është duke u rritur shumë shpejtë dhe kjo gjë më mërzit dhe nuk do të jetë i lezetshëm më.

Kjo video aq sa ju bënë të qesh, ju bënë edhe të qani pasi që në fund të fundit është një e vërtet këtu, transmeton lajmi.net.

“Unë luaj me të dhe ai qesh dhe është shumë i lezetshëm, kur ai të rritet nuk do të mundemi t’i bëjmë këto gjëra më të”, thonë vajzat teksa qanin për vëllanë i cili po rritet shpejt.

Girls cry after realizing baby brother is growing up

These little girls really don’t want their baby brother to grow up! 😂 👶

Gepostet von Daily Mail Video am Freitag, 25. Oktober 2019