Art Abazi dhe MC Kresha kanë një “Enigmë”

Art Abazi dhe MC Kresha kanë një “Enigmë”

Art Abazi dhe Mc Kresha kanë publikuar bashkëpunimin e tyre.

Kënga mban titullin “Enigmë”, dhe është pëlqyer menjëherë nga fansat.

Tekstin është shkruar nga Fifi, Arti, Gent Myftaraj dhe Mc Kresha.

Kjo këngë sigurisht që do të jetë ndër ato këngë që do të mbesin hite për shumë kohë.

insajderi.com