Artistët nga New Mexico marrin përgjegjësi për dy prej monolitëve misterioz

Artistët nga New Mexico marrin përgjegjësi për dy prej monolitëve misterioz

Një kolektiv arti i New Mexico dyshohet se ka marrë përgjegjësinë për monolitët misteriozë në Utah dhe California

Grupi tashmë ka shitur tre monolitë ‘alien autentik’ të larta 10 metra, të cilat ishin me çmim të madhe $ 45,000 $ për copë.

The Most Famous Artist ka shpërndarë një numër fotografish dhe video të monoliteve, përfshirë ato që pretendimet kolektive janë interpretime origjinale të dizajnit, raporton The Daily Mail.

Në uebfaqen e tij dhe postimet në Instagram, grupi ka marrë meritat për monolitin në Utah, si dhe kopjen që u shfaq në Atascadero, California.

Kolektivi u bë me famë në vitin 2017, kur ata ndërhynë në shenjën ikonike të Hollywood-it, duke e ndryshuar atë në ‘Hollyweed’./Insajderi.com

Daily Mail