Atë që arriti ta bëj vetëm Hazir Burovci – e bënë Dhurata Sorra – A është Albin Kurti pasardhësi i Rugovës?

Atë që arriti ta bëj vetëm Hazir Burovci – e bënë Dhurata Sorra – A është Albin Kurti pasardhësi i Rugovës?

Në mesin e mesazheve nga njerëzit e vdekur ishte edhe ish-presidenti Ibrahim Rugova.

Përmes Dhurata Sorrës ai kishte treguar se çka do të bëhet me këtë vend dhe a ishte Albin Kurti pasardhësi i tij.

Dikur këtë transmetime të mesazheve I kishte bërë Hazir Burovci, ndërsa tani në emisionin Revieë i ka bërë Dhurata.

Review / HORROR STORY

Review / HORROR STORY

Gepostet von Review am Samstag, 26. Oktober 2019