Atyre që nuk vënë maska, aktori thotë se duhet t’u merret patentë shoferi

Atyre që nuk vënë maska, aktori thotë se duhet t’u merret patentë shoferi

Tom Hanks, i cili u shërua nga Covid-19 në fillim të këtij viti, ka thënë se ai “nuk ka respekt” për njerëzit që refuzojnë të vënë një maskë në publik gjatë pandemisë, shkruan BBC, transmeton Insajderi.

Aktori dhe gruaja e tij Rita Wilson testuan pozitivë për coronavirus ndërsa po filmonin në Australi në Mars.

Shumë qeveri tani rekomandojnë maska të fytyrës, por ato nuk janë të detyrueshme në shumicën e vendeve.

Hanks tha: “Unë nuk e kuptoj, thjesht nuk e kuptoj këtë, është literalisht më e pakta që mund të bësh”.

“Nëse dikush dëshiron të krijojë një argument për të bërë sa më pak që mund të bëjë, unë nuk do t’u besoja atyre me patentë shoferin”, tha ai.

“Dua të them, kur vozitni një makinë, duhet t’i bindeni kufijve të shpejtësisë, duhet të përdorni sinjalet tuaja të kthimit [treguesit], duhet të shmangni goditjen e këmbësorëve. Nëse nuk mund t’i bëni ato tre gjëra , nuk duhet të drejtosh një makinë.

“Nëse nuk mund të vini një maskë dhe të lani duart dhe të ruani distancën shoqërore, unë nuk kam respekt për ju, burrë. Unë nuk e blej argumentin tuaj”.

Refuzimi i disa anëtarëve të publikut për të vënë maska është një çështje e veçantë në botë, e cila e po çon në vdekje dhe infeksione nga coronavirus-i. /Insajderi.com