Vednos" />

“Barber Shok” është realizuar në studion e frizerit të njohur, Vendos Gela

“Barber Shok” është realizuar në studion e frizerit të njohur, Vendos Gela

Emisioni “Barber Shok” me Fis Junikun gjatë vitit 2021 është realizuar në studion e frizerit të njohur, Vednos Gela.

Emisioni realizohej gjatë kohës sa personazhi i njohur hynte në duart e arta të Vendosit.

Gjatë kohës sa ai bënte rregullimin e flokëve, ata kishin mundësinë që të përgjigjen në pyetjet e drejtuesit të emisionit.

Pra, ata përfituan edhe gjatë kohës sa idhin në intervistë duke bërë ndonjë ndryshim në pamje.

Ndryshe, Vendosi ka arritur që të jetë frizer shumë i kërkuar për shkak të punës dhe përkushtimit të tij./Insajderi.com