Bebe Rexha dhe Rita Ora refuzojnë ftesën e “Sunny Hill Festival”

Bebe Rexha dhe Rita Ora refuzojnë ftesën e “Sunny Hill Festival”

Koncerti i cili organizohet nga babai i Duas, Dukagjin Lipa këtë vit do të sjellë në Kosovë artistë të njohur si Gashi, Miley Cyrus dhe Calvin Harris.

Pjesë e tij sigurisht që do të jetë edhe Dua Lipa dhe mësohet se dy këngëtaret e tjera me origjinë shqiptare, Bebe Rexha dhe Rita Ora nuk kanë pranuar ftesat.

Në një intervistë  në “RTK” Dukagjin Lipa ka treguar se Bebe dhe Rita i kanë marrë ftesat, por asnjëra prej tyre nuk i ka pranuar.

Nuk dihet nëse refuzimi ka ardhur për shkak të angazhimeve të tjera apo vajzat kanë ‘inate’ me Dua Lipën dhe njëra-tjetrën.