Bëhen publike problemet familjare të Vanessa Bryant

Bëhen publike problemet familjare të Vanessa Bryant

Vanessa Bryant mohoi akuzat nga nëna e saj, Sofia Laine, se ajo do të kishte dëbuar atë nga shtëpia e familjes dhe do t’i merrte makinën.

Në një intervistë të përlotur me rrjetin televiziv në gjuhën spanjolle Univision, Laine tha se ajo kishte qenë një burim mbështetjeje për vajzën e saj dhe tre nipërit e mbesat që kur Kobe Bryant dhe Gianna 14-vjeçare vdiqën në një përplasje helikopteri në janar, njofton Insajderi.

Report: Vanessa Bryant Kicked Mother Out of Home, Took Her Car After Kobe's  Death - Lakers Daily

“Burri dhe vajza ime vdiqën papritur, dhe megjithatë nëna ime kishte guximin të bënte një intervistë televizive duke folur negativisht për mua ndërsa derdhte lot për një makinë dhe një shtëpi që nuk ishin në emrin e saj,” tha Bryant në një deklaratë për La Gorda y La Flaca, shfaqja për të cilën foli Laine.

E veja e Kobe gjithashtu tha se Laine e kishte bërë qëllimisht të dukej sikur nuk kishte ndonjë mbështetje financiare, duke i larguar diamantet e saj dhe mobilet e apartamentit.

Vanessa Bryant gjithashtu kundërshtoi pretendimin e nënës së saj për mbështetjen, duke thënë “ajo nuk ka qenë fizikisht e pranishme ose mbështetëse emocionale” ndërsa Bryant dhe tre fëmijët e saj po vazhdojnë jetën pa babain dhe motrën. /Insajderi.com

Burimi: Daily Beast