‘Bërllog krejt si gjith’ – Buta befason me përgjigjen për kolegët e tij

‘Bërllog krejt si gjith’ – Buta befason me përgjigjen për kolegët e tij

Reperët e njohur shqiptar Singullari dhe Buta, së fundmi në këtë kohë karantine kanë shfrytëzuar rastin të bëjnë një bisedë përmes videos.

Këtu ata i kanë bërë nga 3 pyetje interesante njëri-tjetrit, derisa edhe përgjigjet ishin mjaft interesante, transmeton Indeksonline.

Në një pytje që ju drejtua nga Singi, për Butën, se sa për qindë të reperave nuk janë duke sjellë asgjë të re në treg, ai u përgjigj: “98% babo, bërllog krejt si gjith, veq une ti jena met“

Ndërsa një pyetje interesante ja drejtoj edhe Buta, Singit se a e kishe zëvendësu muzikën me najsen tjetër, ai u përgjigj: Nëse nuk isha kon tu u marr me muzikë, isha kon tu u marr me politikë.