Ylli i muzikës pop, Beyonce, ka dhënë katër bursa kolegji për nder të njëvjetorit të albumit të saj �" />

Beyonce jep katër bursa për vajzat e reja

Beyonce jep katër bursa për vajzat e reja

Ylli i muzikës pop, Beyonce, ka dhënë katër bursa kolegji për nder të njëvjetorit të albumit të saj “Lemonade”.

Programi i bursave “ Formation” do të ndajë bursat për “gra të reja që nuk kanë frikë të mendojnë jashtë kutisë dhe janë të guximshme, krijuese, të vetëdijshme dhe të sigurta”, shkruan CNN.

Në këtë program bursash janë të përfshira katër shkolla, si Kolegji i Muzikës Berklee, Universiteti Hoëard, Shkolla Parsons e Dizajnit dhe Spelman College. Secila prej tyre do të marrë një nxënës për vitin akademik 2017-18.

Studentët e ardhshëm, dhe ata që aktualisht janë të diplomuar të cilët studiojnë arte krijuese, muzikë, letërsi ose studime afrikano-amerikane kanë të drejtë të aplikojnë.

Më këtë gjest të Beyoncë është ndjerë mirë ish-zonja e parë e ShBA-së e cila e ka falenderuara atë përmes një postimi në Tëitter.

“Ndjehem gjithmonë e inspiruar për kontributet e këngëtares”, shkruan ajo.