Beyonce-n si bebe se kemi parë ndonjëherë

Beyonce-n si bebe se kemi parë ndonjëherë

Në festimin e ditëlindjes së saj të 39-të, Beyoncé postoi një foto të vetes kur ishte vetëm një foshnje në faqen e saj të internetit, dhe jo nuk është vajza e saj, njofton Insajderi.

“Është sezoni i Virgjëreshës. Dua të falënderoj të gjithë për dashurinë e ditëlindjes dhe urimet e bukura të ditëlindjes!” – shkruan ajo, por nuk përmendet fare fakti që, sipas kësaj figure, Rumi është një kopje e Beyoncé si fëmijë.

Thjesht shikoni vetullat e trasha! Shprehja e fytyrës! Kjo nuk duhet të jetë për t’u habitur, duke marrë parasysh që binjaku i Rumit, Sir, është në fakt një kopje e babait të tyre, Jay-Z – e cila është një lloj rastësie e lezetshme.

Sido që të jetë, Rumi dhe Sir Carter tani kanë hyrë zyrtarisht në panteonin e fëmijëve që duken tamam si prindërit e tyre të famshëm. /Insajderi.com

Burimi: Vulture.com