Beyonce publikon këngën “Spirit” pjesë e filmit “The Lion King”

Beyonce publikon këngën “Spirit” pjesë e filmit “The Lion King”

Këngëtarja me famë botërore Beyonce është zgjedhur  të jetë një nga zërat kryesor të  e filmit “The Lion King”

“Walt Disney Records” e ka publikuar tashmë këngën e saj të titulluar  “Spirit”,

Kjo këngë do të përfshihet dhe në albumin e muzikës së ribërjes së filmit live-action, “Lion King”.

Albumi pritet të lansohet më 19 korrik.