“Beyonce wannabe” – si e vodhi konceptin e dokumentarit Elvana Gjata nga këngëtarja e njohur

“Beyonce wannabe” – si e vodhi konceptin e dokumentarit Elvana Gjata nga këngëtarja e njohur

Dokumentari biografik i këngëtares shqiptare Elvana Gjata që është publikuar së fundmi ka bërë bujë në mediat shqiptare duke i dhënë shumë rëndësi, por realizimi i këtij dokumentari ka dalë të jetë aspak origjinal.

Platoforma satirike “Çmendina.tv” ka gjetur sesi dokumentari i këngëtares Elvana Gjata në koncept është një kopje i dokumentarit të këngëtares me famë botërore Beyonce.

Prej mënyrës sesi Elvana Gjata e shpjegon procesin e saj të punës “pa gjumë dhe me stres” deri tek titulli i albumit që ngjason krejtësisht me arsyet pse Beoynce e ka titulluar të tillë, e deri tek gabimet në bërjen e dokumentarit vënë në pah sesi këngëtarja Elvana Gjata është thjeshtë një “Beyonce wannabe”./Insajderi.com

VK1 | Elvana