Billie Eilish humb një milion ndjekës në Instagram për shkak të një vizatimi të gjinjëve

Billie Eilish humb një milion ndjekës në Instagram për shkak të një vizatimi të gjinjëve

Billie Eilish kishte ndarë vizatimet me 73 milion ndjekësit e saj në faqen e mediave sociale si pjesë e një trendi “posto një foto”.

Billie ndau skicat pasi fansat i kërkuan asaj të postonte “një vizatim për të cilin jeni me të vërtetë krenare”, të hënën.

Këngëtarja adoleshente shpërndau një faqe nga libri i saj i skicave që përmbante një numër vizatimesh të gjinjve.

Ajo shkruajti krahas saj: “Këto sepse mua më pëlqen të vizatoj gjinj.”

Një nga fansat e saj më vonë ndau disa pamje të llogarisë së Billie në Instagram në të cilat tregonte se ndjekësit e saj kishin rënë nga 73 milion në 72.9 milion.

Ata shrkuan në Twitter për të ndarë këtë dhe pretenduan se skicat e Billie mund të jenë fajtorë për rënien e numrit të ndjekësve, megjithëse mund të jetë thjesht rastësi që rënia ndodhi në këtë kohë./Insajderi.com

Mirror