Biografia e dyte e Barack Obama’s shet më shumë se 1.7 milionë kopje në javën e parë

Biografia e dyte e Barack Obama’s shet më shumë se 1.7 milionë kopje në javën e parë

Biografia e dytë e Barack Obamës A Promised Land ka shitur më shumë se 1.7 milion kopje në javën e saj të parë.

Botuar nga Penguin Random House, libri nga ish Presidenti i Shteteve të Bashkuara thuhet se theu rekorde për botuesin.

Vetëm në ditën e tij të parë, A Promised Land shiti një` 887,000 kopje në të gjithë SHBA dhe Kanada.

Sipas VT, që nga dje, 27 nëntor, libri mban rekordin për shitjet më të mëdha ditën e parë në histori.

Pas botimit të librit, njerëzit shkruan në mediat sociale për të ndarë mendimet e tyre mbi biografinë me 768 faqe.

Një person shkroi në Twitter, ‘Leximi i këtij libri në mëngjes është sikur shoqërohesh me Barack dhe e dëgjon duke rikujtuar. Ky libër është kaq i hapur, dhe madje intim, saqë ndihem sikur e njoh personalisht. E vlerësoj humanizmin dhe humanizmin e tij. Shumë e rekomanduar’./Insajderi.com

Unilad