Biznesmeni flet për babain e Britney Spears si një burrë teje agresiv

Biznesmeni flet për babain e Britney Spears si një burrë teje agresiv

Britney Spears ka frikë nga babai i saj dhe nuk do të vazhdojë karrierën e saj për sa kohë që ai ka pushtet mbi të, tha avokati i saj në gjykatë. Tani, një partner biznesi në restorantin Brit’s Neë York po përshkruan sjelljen e çrregullt të babait të saj Jamie Spears.

Ndërsa Britney përpiqet të heqë Jamie nga roli i tij qendror në konservatorin e gjykatës që kontrollon jetën dhe karrierën e saj, ish partneri i tij i biznesit në restorantin Nyla, i cili u hap dhe u mbyll në 2002 në Hotel Dylan, po flet për marrëdhëniet e tij me babanë e saj .

Biznesmeni famshëm Bobby Ochs na tha: “Unë kisha një problem të ngjashëm me Jamie. Ai nuk kishte ndonjë fjalë në biznes, por disa ditë para hapjes së madhe, nga hiçi, ai erdhi duke sulmuar në zyrën time në 9 të mëngjesit me një djalë dhe grua të panjohur.

“Ai dukej se ishte ose i dehur ose i droguar, sepse ai po hidhej nga muret. Para menaxherëve dhe shefave të mi ai njoftoi se i riu dhe gruaja me të cilën ishte, do të punësohen si menaxherë në restorantin e Britney. Ai ishte aq larg nga ajo dhe duke bërtitur, ‘Askush nuk do të shkatërrojë vendin e vajzës time të vogël!’ Ai donte që shefat e kuzhinierëve të zëvendësoheshin dhe një menu krejtësisht të re të servohej”.

“Rezulton se Xhemi kishte takuar çiftin që donte të drejtonte restorantin e Britney një natë më parë në një lokal të rastësishëm në Neë York ku ai kishte pirë. Unë i shpjegova atij se isha partneri dhe kjo nuk mund të ndodhte. Ai ishte qartësisht agresiv, duke bërtitur dhe duke ulëritur , ai ishte afruar në fytyrën time dhe unë prisja çdo minutë që ai do të bëhej I dhunshëm fizikisht ”.

Ochs tha se ai e qetësoi Jamie dhe shtoi, “Unë thirra nënën e Britney, Lynne, dhe ajo nuk u habit. Reagimi i saj ishte, ‘Oh jo, jo përsëri,’ si dukej Xhemi duhej mbajtur nën kontroll dhe të tolerohej”./Insajderi.com

PageSix