Brad Pitt dhe Angelina Jolie do të kalojnë festat së bashku

Brad Pitt dhe Angelina Jolie do të kalojnë festat së bashku

Brad Pitt do të kalojë pushimet me tre nga fëmijët e tij – vajzën Shiloh dhe binjakët Knox dhe Vivienne – ndërsa beteja e tij për kujdestarinë e fëmijëve me Angelina Jolie po zhvillohet.

Sidoqoftë, vizita do të jetë e kufizuar në ditën specifike të Ditës së Krishtlindjes, sipas Us Ëeekly, i cili raportoi lajmin.

“Brad mund të kaloj natën bashkë me familjen në prag të Krishtlindjes,” citon një burim, i cili më pas sqaron se Pitt dhe Jolie “më parë diskutuan për të kaluar pushimet si një familje, por planet që atëherë kanë ndryshuar. ”

“Brad dhe Angelina janë njësoj përgjegjës për dramën pa mbarim,” shton burimi. “Mjerisht, fëmijët e tyre janë duke pësuar dëmin”./Insajderi.com

Page Six