Brad Pitt shprëndan ushqime për familjet në nevojë

Brad Pitt shprëndan ushqime për familjet në nevojë

Sikur Brad Pitt të mos kishte gjithçka që i shkonte, rezulton se ai është gjithashtu një zemërmirë.

Zemërthyesi i Hollywood, vendosi të  shpërndajë pako ushqimore për familjet me të ardhura të ulëta në Los Angeles.

Brad u tha se kishte kaluar ditën duke shprëndarë kuti nga pjesa e pasme e një kamioni, të cilin ai vetë e voziti.

Një dëshmitar okular madje tha që njerëzit nuk e kuptuan se ishin në prani të aktorit të fashmëm të Hollyëood-it, sepse ai kishte një paraqitje modeste.

Brad ishte veshur me xhinse dhe xhakete, me flokët e gjata deri në shpatulla dhe duke u mbrojtur me një maskë mbi fytyrën e tij./Insajderi.com

Mirror