Kylie është një modele, sipërmarrëse, dhe personalitet i rrjeteve sociale, mjaft e pëlqyer dhe tepër e ndjekur nga fansat e saj

Jenner do të marrë " />

Brenda rezidencës së miliarderes Kylie Jenner (Foto)

Brenda rezidencës së miliarderes Kylie Jenner (Foto)

Kylie është një modele, sipërmarrëse, dhe personalitet i rrjeteve sociale, mjaft e pëlqyer dhe tepër e ndjekur nga fansat e saj

Jenner do të marrë me qera një rezidencë me 6 dhoma, në Malibu, e cila më herët ka qenë shtëpia e yllit të “Beverly Hills”, Yolanda Hadid.

Multi-miliarderi Rober F. Smith dhe bashkëshortja e tij, janë pronarët legjitim të shtëpisë në të cilën Kylie do të qëndrojë.