Buzët e lyera me dy ngjyra po bëhen trend

Buzët e lyera me dy ngjyra po bëhen trend

Një mënyrë e re e lyerjes së buzëve është duke u bërë trend kohët e fundit.  Grimerët thonë se kjo mënyre grimit i dedikohet sidomos vajzave më të guximshme, të cilat dëshirojnë që me buzët e veta të tërheqin vëmendjen e të tjerëve.

Ato mund të përdorin dy ngjyra të kundërta kur lyejnë buzët: shembull, për pamje joshëse mund të kombinoni buzëkuqin e kuq në të errët në buzën e sipërme dhe portokallatën në të poshtmen.

Ky model fillimisht u bë trend në rrjetet sociale e pastaj hyri në modë edhe për vitin 2016.

Prandaj filloni të eksperimentoni, sepse numri i kombinimeve është i pakufishëm, ndërkaq ju vetëm duhet të zgjidhni atë që e dëshironi më së shumti./Inasjderi.com