Çanta e Meghan Markle në shitje për vetëm 35 dollarë

Çanta e Meghan Markle në shitje për vetëm 35 dollarë

Duket se përveç një fustani të saj të cilin e kishte në dispozicion për shitje javën e kaluar, Meghan Markle, tani po shet edhe çantën e saj.

Atë e kishte përdorur vetëm në “Polo 2018” ku kishte shkuar me princ Harryn dhe pjesëtarët tjerë të familjes mbretërore.

Çanta e saj blihet online për 35 dollarë, ndërsa ka të ngjashme të këtij versioni që shiten nga 30 dollarë.