Cardi B tregon se a do të ketë bashkëpunim me Nicki Minaj

Cardi B tregon se a do të ketë bashkëpunim me Nicki Minaj

Reperet, Cardi B dhe Nicki Minaj nuk i kanë pasur marrëdhëniet e mira asnjëherë.

Në javën e modës, këto të dyja ishin sulmuar me këpucë, gjest ky që i bë pjesë e shumë mediave botërore.

E pyetur në një intervistë për ‘Variety’ se a do të kishte bashkëpunuar ndonjëherë me reperen Minaj, Cardi B nuk është përgjigjur me po ose jo.

Ajo kishte vendosur që këtë qështje ta marrë me sportivitet, duke qeshur dhe duke thënë se kjo gjë nuk do të ndodhë.