Celine Dion ngjitet në skenë një ditë pas vdekjes së nënës, mban fjalimin emocional

Celine Dion ngjitet në skenë një ditë pas vdekjes së nënës, mban fjalimin emocional

Celine Dion mbajti fjalimin me të cilin emocionoi të gjithë.

Celine Dion së fundmi është përballur me një humbje të madhe.

Nga jeta është ndarë nëna e saj mirëpo këngëtarja 51 vjeçare ka konfirmuar se turneu i saj do të vazhdojë.

Në paraqitjen e saj të parë publike pas vdekjes së nënës ajo i ka prekur të gjithë me fjalimin.

“Jam shumë e sigurt që ju keni dëgjuar lajmet për vdekjen e nënës time, por unë jam duke bërë mirë. Nëna ime ishte 92-vjeçe. Ajo ishte e sëmurë për një kohë të gjatë. Dhe ne e dinim që ajo nuk do të ishte me ne edhe aq gjatë. Dy ditë më parë, ne morëm një telefonatë nga infermieret që po kujdeseshin aq mirë për të, duke thënë se koha e saj po vinte shumë shpejt. Kështu që natën e kaluar, unë u bashkova me vëllezërit dhe motrat e mia në Montreal dhe kaluam mbrëmjen afër saj. Ne treguam histori. Kemi kënduar. Ne përqafuam njëri-tjetrin. Dhe ne i dhamë lamtumirën Ne ishim të sigurtë që ajo priti të bëheshim bashkë dhe më pas t’i mbyllte sytë”, u shpreh ajo duke emocionuar të gjithë.