Çfarë ka ndodhur me Kanye West – kështu ‘shëtitet’ ai rrugëve të qytetit

Çfarë ka ndodhur me Kanye West – kështu ‘shëtitet’ ai rrugëve të qytetit

Fillimisht duhet të shihni Kanye West-in të mbuluar nga argjendi. Domethënë, ngjyra e argjendtë.

Çfarë ndodhi me reperin dhe pse tani duket kështu?!

West u shfaq i veshur kështu për premierën e operës së tij të quajtur “Mary”.

Siç mund ta kuptoni, Kanye i ka dedikuar një produksion të tërë rolit të tij!

Me të drejtë, do të pyesni se ç’nënkupton lyerja me ngjyrë të argjendë nga koka tek këmbët… Me shumë gjasa, Kanye dhe të gjithë ata si ai, simbolizojnë ëngjëjt. Ose jo. Vetëm koha do ta tregojë, por ndërkohë që mendoheni, shihni dhe njëherë me kujdes.