Çfarë kuptimi ka tatuazhi i ri i Fifit?

Çfarë kuptimi ka tatuazhi i ri i Fifit?

Këngëtarja shumë e dashur, Fifi sapo ka debutuar më një tatuazh të ri, i cili shkruan, “In Vino Veritas”.

Nga latinishtja, “Në verë qëndron e vërteta” – ndonëse nuk mund të specifikojmë se çka do të thotë kjo veçanërisht për Fifin –  është kjo një frazë që sugjeron se një person nën ndikimin e alkoolit ka më shumë të ngjarë të flasë për mendimet dhe dëshirat e tyre të fshehura, njofton Insajderi.

Shprehja vazhdon nganjëherë si, “In vīnō vēritās, in aquā sānitās”, d.m.th., “Në verë ka të vërtetë, në ujë ka të mirë (ose shëndet të mirë).”

Tatuzhi i ri i aktores gjendet në një anë të abdomenit të saj, ku shihet një dorë femre duke mbajtur një gotë verë dhe një trëndafil. /Insajderi.com