Çifti i famshëm kërkuan ndihmë profesionale për të mbajtur lidhjen gjatë karantinës

Çifti i famshëm kërkuan ndihmë profesionale për të mbajtur lidhjen gjatë karantinës

Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez u desh të kërkonin ndihmën e ekspertëve për të përmirësuar lidhjen e tyre gjatë karantinës, njofton Insajderi.

Siç u zbulua nga këngëtarja e “On The Floor” në një intervistë për revistën “Allure”, ajo dhe i fejuari i saj patën një ndryshim për të mirë nga terapia.

“Në të vërtetë ka qenë mirë. Ne duhet të punojmë për veten tonë. Ne bëmë terapi”,  tha JLo.

Ikona 51-vjeçare e pop-it foli hapur në lidhje me jetën dhe marrëdhëniet e saj familjare dhe vazhdoi të shpjegonte se ajo e kishte të vështirë të qëndronte në shtëpi gjatë fillimit të bllokimit, ndërsa Alex u akordua mjaft mirë me normalen e re.

“Më mungon të jem krijuese. Por Alex, nga të gjithë njerëzit e pëlqeu. Më pëlqen të jem në shtëpi. Më pëlqen të hyj në Zoom. Më pëlqen të di se fëmijët janë atje, dhe ju jeni bashkë gjatë gjithë kohës”, tha ajo.

“Në të vërtetë ka qenë mirë. Ne duhet të punojmë për veten tonë. Ne bëmë terapi. Mendoj se ishte vërtet e dobishme për ne në marrëdhënien tonë”, shtoi këngëtarja. /Insajderi.com