Çifti mbretëror publikojnë emrin e princit të sapolindur

Çifti mbretëror publikojnë emrin e princit të sapolindur

Duka dhe Dukesha e Cambridget kanë publikuar emrin e djalit të sapolindur.

Fëmija i tretë i çiftit mbretëror do të quhet Louis Arthur Charles.

Ai do të njihet me titullin Shkëlqesia e tij Princi Louis i Cambridget.

Më shumë se 100 mijë baste ishin vendosur nëpër bastoret britanike për emrin e bebes. Emrat Albert dhe Arthur ishin favoritë në mesin e bastoreve.