Çka po ndodh me Flaka Krelanin? – Dikur mahniste me zë, sot me foto 18+

Çka po ndodh me Flaka Krelanin? – Dikur mahniste me zë, sot me foto 18+

Flaka Krelani që u bë e famshme në  gara të  talenteve në  muzikë, e që njihej për zërin e saj të mirë dhe stilin unki të këndimit, sot është shëndruar në diçka krejt tjetër.

Nuk mbahet mend më  projekti i fundit i saj muzikor, e as nuk përfolët më  për aftësitë e saj vokale, apo për interpetimet e saj të  fuqishme live.

Nga aftësitë vokale fokusi ka kaluar në  diçka krejt tjetër, tash e disa vite Flaka Krelani si duket ka ndryshuar preceptim për artin, fokusi i saj është te trupi dhe jo më në muzikë, këtë  gjë më së miri e dëshmon profili i saj në Instagram.

Foto provokative, me fokus pjese intime janë gjëja më e shpeshte që Flaka poston në profilin e saj.

Ajo nuk duket më si Flaka e dikurshme, më  shumë i ngjason Fjolla Morines, Kallashit e Shkendije Mujaj.

Edhe pse shumë  ndërhyrje e shumë tendencë për të provokuar, si duket as në kë të lloj forme Flaka nuk po pëlqehet nga askush, madje komentet fyese janë  më  të  shpeshta se komplimentet.

Edhe numri i ndjekëseve në  rrjetet sociale nuk ju shtua përkundër tendecës provokative me foto të  ndryshe.

Flaka që dikur mbahej mend për aftësitë vokale, sot po ju bënë  konkurrence Fjolla Morines, Kallashit, Ences e të  tjera figura publike që më shumë njihen për gjëra të  tjera se sa për këndim.