Dafina Zeqiri e ‘zjarrtë’ në paraqitjen e fundit

Dafina Zeqiri e ‘zjarrtë’ në paraqitjen e fundit

Dafina Zeqiri ka një karrierë të gjatë dhe të suksesshme e që ende mbetet ndër këngëtaret më të dashura shqiptare.

Ajo përpos se është një këngëtare e njohur, njihet edhe për paraqitjet e saj të ‘zjarrta’ nëpër rrjetet sociale.

Së fundmi ajo ka publikuar një fotografi në Instagram, ku ka vënë në plan të parë linjat e saj trupore në formën më të mirë.

Kujtojmë se ajo është një nga këngëtaret më aktive edhe me paraqitjet nëpër rrjetet sociale.