Dalin fotot, kështu dukej Meda në dasmën e tij

Dalin fotot, kështu dukej Meda në dasmën e tij

Çifti famshëm i estradës Meda dhe Lulja u martuan para 11 vitesh me një ceremoni të bukur.

Arritën që për këto vite të ndërtojnë raporte mbi bazë të dashurisë, respektit e mirëkuptimit.

Ata sot janë edhe shembull si prindër të katër fëmijëve. Këngëtari shumë i dashur për publikun, përveç si njeri i suksesshmë në karrierë, ai e ka dëshmuar vetën si bashkëshort e baba i mrekullueshëm.

Çifti më simpatik i showbizit kanë harmoni të veçantë në bashkëshortësi , në jetën e e shtëpinë e tyre. Publiku ka gjithmonë interesin dhe kurreshtjen të dijë për jetën e tyre.

Sigurisht një nostalgji për dasmën e tyre dhe kurreshtje është edhe sot.