Dani me 1000 mysafirë në dasmën e djalit, tregon pse nuk do të ketë alkohol

Dani me 1000 mysafirë në dasmën e djalit, tregon pse nuk do të ketë alkohol

Ramadan Krasniqi në një intervistë të bërë në emisionin Sevenbizz tregoi për organizimin e dasmës së djalit të tij.

Dasma e tij do të ketë 1000 mysafirë dhe nuk do të ketë alkool në dasëm.

E për këtë Dani thotë se ka një arsye shumë të fortë.

“Andi është haxhi do të thotë e kam dërguar në Qabe kur i ka pas 13 vjet dhe Andi nuk lejon kurrsesi alkooli mu përdorë në martesën e tij. Po as unë nuk jam dakord, normal krejt miqtë që do t’i thërras për dasmë rreth 1000 veta sigurisht”, thotë Dani./ Insajderi.com