David Bowie kishte joshur Tina Turner i zhveshur lakuriq me perikën e saj në kokë

David Bowie kishte joshur Tina Turner i zhveshur lakuriq me perikën e saj në kokë

Tina Turner është joshur nga David Bowie i cili ka vënë një perikë të saj për të bërë për vete këngëtaren.

Asistenti i Tina Turner ka treguar se David dhe Tina kishin qenë bashkë kur ajo kishte turneun në Angli.

Eddy Hampton Armani ka dhënë një intervistë për jetën me legjendën Tina Turner, me të cilën ai ka punuar për dy dekada.

Eddy thotë se David e kishte bërë për vete duke i dalë përpara lakuriq me një nga perikat e saj.

“Unë arrita aty dhe ata po luanin me njëri tjetrin. Më vonë ata shkuan në hotel dhe hëngrën sushi”.

“Të nesërmen unë shkova te dhoma e Tina’s dhe ajo po sillej ndryshe. Ajo më tha “Oh David është aq i ndyer. Ai u fut në dush dhe kur doli jashtë, ishte zhveshur tërësisht dhe kishte vënë përikën time në kokë”./Insajderi.com