Dea apo Luizi, kush pritet të jetë finalisti i parë i BBVA?

Dea apo Luizi, kush pritet të jetë finalisti i parë i BBVA?

Finalisiti i parë i Big Brother VIP Albania, do të shpallet të shtunën.

Në dhomën e rrëfimit banorët zgjodhi dy emrat që ata dëshironin për të jenë finalistë.

Me shumicë votash, më të votuarit kanë qënë Luizi, Dea Mishel dhe Kristi.

Banorët me më shamë vota  kanë qenë Dea dhe Luizi, të cilët  do të përballen me njeri tjetrin në një televotim që u hap të martën.

Ndërkaq, publiku do të zgjedh me anë të votave finalistin e parë.