Dëgjoni pak nga kënga e re e Loredanës në gjuhën shqipe

Dëgjoni pak nga kënga e re e Loredanës në gjuhën shqipe

Në pak vjet që nga debutimi i saj në muzikë, Loredana korri suksese të jashtëzakonshme në botën e muzikës. Ndonëse është kosovare, muzika e saj realizohet vetëm në gjuhën gjermane, edhe pse fansat e saj prej kohësh kërkojnë nga ajo një këngë në gjuhën shqipe.

Së fundmi ajo ka lansuar një klip të shkurtër të realizuar në një studio muzikore, dhe dëgjohet demo e saj në gjuhën shqipe.

Ajo nuk dha detaje të mëtejshme të publikimit, mirëpo ju mund të dëgjoni pak nga kënga e re në videon e mëposhtme. /Insajderi.com