Del në shitje vila 6.5 milionë euro e stilistëve Dolce&Gabbana

Del në shitje vila 6.5 milionë euro e stilistëve Dolce&Gabbana

Vila në Sicili, pronë e dy stilistëve Stefano and Dolce Gabbana ka dalë në shitje me cmimin marramëndës prej 6.5 milionë.

Vila ka 7 dhoma gjumi, 9 tualete dhe ndodhet në ishullin e Strombolit, ndërsa stili dhe arkitektura e saj është tërësisht në stilin e Dolce & Gabbana, pasi çdo dhomë ka ngjyrën e saj.

Vila në Sicili, pronë e dy stilistëve Stefano and Dolce Gabbana ka dalë në shitje me cmimin marramëndës prej 6.5 milionë.

Vila ka 7 dhoma gjumi, 9 tualete dhe ndodhet në ishullin e Strombolit, ndërsa stili dhe arkitektura e saj është tërësisht në stilin e Dolce & Gabbana, pasi çdo dhomë ka ngjyrën e saj.

Duhet thënë se kjo vilë luksoze është vetëm një nga pronave të shumta të ish-çiftit të stilistëve, që kanë secili një pasuri me vlerë 1 miliard euro.

Ata kanë qenë së bashku rreth 20 vjet në një marrëdhënie të hapur, të cilës i dhanë fund në vitin 2015. Në ditët e sotme janë miq të ngushtë dhe shumë të afërt.