Del traileri për filmin biografi për jetën e David Bowie

Del traileri për filmin biografi për jetën e David Bowie

Është lansuar traileri për biografinë e David Bowie, Stardust, i cili tregon historinë e origjinës së një prej ikonave muzikore dhe kulturore më të respektuara në botë.

Filmi, me protagonist këngëtarin dhe aktorin Johnny Flynn në rolin kryesor, ndjek Bowie ndërsa ai vendoset në një turne në SH.B.A. dhe krijon alter-egon e tij, Ziggy Stardust. Filmi u shfaq premierë virtualisht në festivalin e filmit Tribeca 2020.

Përmbledhja zyrtare thotë: “Në 1971, një 24-vjeçar David Bowie (Flynn) filloi udhëtimin e tij të parë rrugor në Amerikë me publicistin e Mercury Records Ron Oberman (Marc Maron), vetëm për t’u takuar me një botë ende jo gati për të ”.

“Stardust ofron një paraqitje të shkurtër pas perdes së momenteve që frymëzuan krijimin e alter egos së parë dhe më të paharrueshëm të Bowie, Ziggy Stardust, duke kapur kthesën që krijoi karrierën e tij si një nga ikonat më të mëdha kulturore në botë”./Insajderi.com