Hitin tjetër ajo e ka paralajmëruar me an�" />

Dhurata Dora paralajmëron një hit tjetër

Dhurata Dora paralajmëron një hit tjetër

Dhurata Dora është një nga këngetarët më In per momentin, vitin e kaluar kishte thyer cdo rekord me këngen e saj “Zemer” bashkë me Solking.
Hitin tjetër ajo e ka paralajmëruar me anë të një postimi në Instagram, dhe aty është e shoqëruar me këngëtarin e njohur Azet.

View this post on Instagram

Seid ihr ready? 🌪

A post shared by Dhurata Dora (@dhuratadora) on