Dhurata me Florin sjellin “Trëndafil”

Dhurata me Florin sjellin “Trëndafil”

Dhurata Dora së bashku me artistin nga Shqipëria kanë lanësuar projektin e tyre të ri të titulluar “Trëndafil”.

Kënga, e titulluar “Trëndafil”, është shkruar dhe punuar nga Flori, ndërsa përmban ritme latine.

Ndërkaq, përveç se e ka shkruar tekstin dhe e ka punuar muzikën, Flori po ashtu ka një pjesë që këndon në këngë.