I digjet lëkura duke larguar tatuazhin

I digjet lëkura duke larguar tatuazhin

Një studente amerikane ka përfunduar me një varrë të madhe në gjoksin e saj, gjatë procesit të heqjes së tatuazhit të saj.

Mirëpo studentja nuk e ka përdorur metodën lazerike për të larguan tatuazhin e saj. Ajo zgjodhi një teknikë fshirjes e quajtur Rejuvi, raporton the Independent.

Ky lloj i heqjes përfshin përdorimin e një mbartësi kimik të zhvilluar nga Rejuvi Laboratory California dhe aplikohet në vendin ku gjendet tatuazhi.

Teknika Rejuvi thuhet se funksionin, mirëpo në rastin e studentes nuk qe ashtu.