Djali i adoptuar i Mia Farrow mbështet Woody Allen pas fëmijërisë abuzive me nënën e tij

Djali i adoptuar i Mia Farrow mbështet Woody Allen pas fëmijërisë abuzive me nënën e tij

Një nga djemtë e Mia Farrow ka dhënë një shfaqje emocionale në mbështetjes për regjisorin Woody Allen, duke thënë se ai me kënaqësi do të fillonte të përdorte mbiemrin e kineastit të famshëm tani që ai është larguar nga Farrow.

Vajza e Farrow, Dylan, ka pohuar se regjisori e abuzoi seksualisht në 1992 kur ajo ishte 7 vjeç, dhe një nga vëllezërit e saj, Ronan, e ka mbështetur atë publikisht.

Por vëllai i tyre Moses Farrow ka dalë në mbështetje të Allen në një intervistë të re me Guardian dhe pretendon se Mia ishte “abuzive” kur ishin fëmijë.

“Unë kisha një aftësi të kufizuar dhe ndjeshmëri emocionale dhe kjo u bë për të shënjestër,” i tha gazetës Moses të cilin Mia e adoptoi si një 2-vjeçar që vuante nga paraliza cerebrale nga Koreja e Jugut në 1980.

Moses, fëmija i shtatë i Mia-s, tha se ai vazhdon të vuajë rezultatet e abuzimit të pretenduar.

“Kam pasur mendime vetëvrasëse, kam qenë në terapi për depresion, kam pasur problem me marrëdhëniet sociale dhe vetëvlerësimin dhe tani kam nevojë të jem djali i përsosur”, tha Moisiu, 42 dhe tani duke punuar si terapist./Insajderi.com

PageSix