“DNA” i Kendrick Lamar – përulje, epsh dhe frikë

“DNA” i Kendrick Lamar – përulje, epsh dhe frikë

Albumi i ri “DAMN” i këngëtarit amerikan Kendrck Lamar është pëlqyer shumë në gjithë botën.

Këngëtari Lamar, përgjatë albumit “ADN” ka shqyrtuar marrëdhëniet vazhdimisht të ndryshueshme në mes krenarisë dhe përulësisë, dashurisë dhe epshit, frikës dhe besimit.

Ai ka paraqitur edhe anën e tij personale në albumin e tij: se si në një botë e paanshme e sheh errësirën e Kendrickit, kundrejt asaj se si ai e sheh veten.

Në Videon “ADN” të artistit Lamar, luan edhe aktori i nominuar për OSCAR Don Cheadle.