Do të publikohet edhe një libër “Fifty Shades of Grey” por nga një tjetër këndvështrim

Do të publikohet edhe një libër “Fifty Shades of Grey” por nga një tjetër këndvështrim

Ky është një lajm i mirë për të gjithë adhuruesit e librave “Fifty Shades of Grey”, sepse autorja E. L. James ka njoftuar se do të publikojë librin final, mirëpo për dallim nga të tjerët, ky do të jetë nga këndvështrimi i Christian Grey. Libri i fundit do të ketë titullin “Freed”.

I përqendruar në dasmën dhe martesën mes Christian Grey dhe Anastasia Steele, “Freed” është përfundimi tronditës i trilogjisë që pushtoi mendjet e kaq shumë njerëzve, njofton Insajderi.

Kur Christian sjell Anastasia në botën e tij të dominimit dhe nënshtrimit, ajo përpiqet të lundrojë në rregullat e tij dhe të gjejë vendin e saj në botën e tij. Me librat paraprak, na u dha një vështrim në mendjen e Christian përmes takimit me Anastasia dhe ndërsa mësojmë më shumë për familjen e tij dhe çfarë e solli atë në këtë botë. /Insajderi.com